Pelikentät

kentta

Pelaamme paintballia Korialla sijaitsevalla tilalla. Pelialue ei ole julkinen paikka, vaan erään jäsenemme kotitila, jossa pelaamme vain sovittuina aikoina. Facebook sivuiltamme näet kulloinkin voimassaolevat peliajat.

Pelipaikka koostuu kahdesta erillisestä pelikentästä. Ensimmäinen kenttä on metsäkenttä, jonne on rakennettu suojia kuormalavoista, vesikuutioista ja muista rakennustarpeista. Kentässä on hieman korkeuseroja, mutta kenttää voidaan luonnehtia silti melko tasaiseksi – kovin jyrkkiä nousuja ei ole. Alkukesästä kentän pohja on paljas ja vuodenkierron edetessä osa kentästä saa keskipitkää aluskasvillisuutta jota rohkeimmat sissit voivat hyödyntää piilopaikkana. Kentän ihanteellinen pelaajamäärä on 5vs5, mutta toimii kyllä hyvin pienemmällä tai isommallakin joukolla.

Alueen toinen pelipaikka on niitylle rakennettu, niin sanottu suppikenttä-tyylinen pelikenttä. Sen rakentamisessa on käytetty pääasiassa muovisia vesikuutioita ja lavakauluksia. Pelialue on mitaltaan noin 60mx25m ja toimii hyvin 3vs3 – 5vs5 kokoisilla joukkueilla.

Molemmat kentät ovat aivan vierekkäin, jolloin hieman rauhallisempien metsäpelien välissä voi ottaa muutamia nopeita väliaikapelejä nopeammalla suppikentällä.

Pelikenttien välissä on taukoalue jossa on pöytiä merkkainten ja varusteiden huoltoon. Taukopaikalla on myös mahdollisuus makkaranpaistoon.

Tie pelikentälle on hiekkatie jossa on jonkin verran kiviä ja monttua, madalletuilla autoilla emme suosittele tulemaan.